Набір фарб ''Decola'' по тканині 9 кольорів, 4141111 ЗХК

  • Детальний опис
  • Оплата та доставка

У наборі фарби по тканині 9 кольорів (7 основних кольорів + срібло, золото) у баночках по 20мол.

      Акрилові фарби по тканині Decola на водній основі - яскраві, щільні, легко змішуються між собою та подібними фарбами інших серій (флуоресцентні, металіки тощо) або інших виробників і мають густину сметани. Фарби відмінно підходять для бавовняної (хб) тканини, джинсової тканини.

       Акрилові фарби для тканини вже готові до роботи і не потребують розведення. Малювати ними слід по чистій та випрасуваній тканині. Під тканину з малюнком слід підкласти щільний папір або картон і, якщо тканина рухома, її слід закріпити на п'яльцях.

       Якщо тканина розпису досить тонка, підкладіть малюнок під неї і приступайте до розпису. Якщо тканина досить щільна, то можна перенести малюнок на тканину за допомогою зникаючого маркера для світлої тканини або маркера для темної тканини. Можна використовувати маркер для термічного перенесення. Або просто нанести малюнок самим, графічним олівцем (не м'яким) інакше місцями графіт може залишитися, а краще скористатися для цього водорозчинним графітним олівцем. Найпростіший спосіб – це використання трафарету.

       У процесі нанесення фарби, вона вбиратиметься в тканину і здаватиметься, що фарба трохи тьмяніє у вас на очах. Просто нанесіть другий шар на такі ділянки малюнку.

! УВАГА! Другий шар наносите ще на сирий перший! В іншому випадку другий шар може не взятися і відійде при закріпленні. Це стосується і універсальних контурів, і контурів тканини (будь-яка серія), якщо ви захочете їх використовувати. Тому попередньо продумайте етапи розпису вашої роботи і не працюйте відразу всіма кольорами.

І не забувайте про інші способи декорування тканини, наприклад маркери по тканині або контуру "Ефект перлів" (що не вимагає закріплення), або термонаклейки та стрази тощо. Все це добре доповнює один одного в одному малюнку.

! Pencil Pen – при розписі темної тканини, перший шар фарби робіть білою фарбою, вона буде своєрідною підкладкою, тоді кольори будуть яскравішими.
       Пензлі для цих фарб підійдуть м'які, але не білки і не поні. Краще брати м'яку синтетику або стовпчиків (якщо у вас вже є відповідний досвід). Можна використовувати і спонжі.

       Закріплення обов'язково, якщо ви надалі збираєтеся використовувати в побуті розписану річ і піддавайте її пранню. Після завершення розпису, дайте малюнку висохнути природним шляхом. Потім закріпіть праскою у температурному режимі, який відповідає даному типу тканини БЕЗ пари. Таким чином, фарба по тканині стане незмивною.

       Прання можливе ручне при t 30-40 С або в пральній машинці в режимі делікатного прання. Виріб не стирають перші 48 годин після закріплення.

       Розпис тканини - це справді захоплюючий процес, в який може бути втягнута вся сім'я або це може стати вашим улюбленим хобі. Хто знає? Купуйте набір квітів в інтернет магазині Пенсил Пен, і ви дізнаєтесь відповідь на це запитання.

ДОСТАВКА

СПОСОБИ ОПЛАТИ

Після оформлення замовлення-обов'язково дочекайтеся дзвінка / повідомлення від нашого менеджера для підтвердження наявності товару.

        1.Відправка Нова Пошта замовлення обробляються і відправляються в робочий час:-Пн - Пт з 9.00 до 19.00 --  Сб з 10.00 до 16.00

  Термін пересилання: 1-2 дні

 - замовлення від будь-якої суми (min сума замовлення не обмежена)
 - при замовленні від
1500 грн (з урахуванням всіх акцій, знижок) / доставка БЕЗКОШТОВНО до складу транспортної компанії (послуга обрешітки оплачується покупцем, вартість від 120 грн.)
 - при замовленні менше
1500 грн-згідно з тарифами
Упаковка замовлення-безкоштовно. Після відправки замовлення, ми відправляємо Вам SMS з номером ТТН.
   
2.Відправка Укрпоштою-здійснюється: Вт-Пт з 8.00 до 17.00 
Термін відвантаження: 5-7 днів
 - замовлення від будь-якої суми (min сума замовлення не обмежена)
 - при замовленні від
1500 грн (з урахуванням всіх акцій, знижок) / доставка БЕЗКОШТОВНО до складу транспортної компанії
 - при замовленні меньш 
1500 грн-згідно з тарифами 

 Упаковка замовлення-БЕЗКОШТОВНО. Після відправки замовлення, ми відправляємо Вам SMS з номером ТТН.

1.Накладений платіж

 - Нова пошта-2% від суми переказу + 20 грн.
 - Укрпошта-1% від суми переказу, але не менше 5 грн.

2.Банківський переказ
 - Оплата на карту Приватбанку ФОП
 - Оплата на розрахунковий рахунок.
Враховуйте комісію банку, а також послуги терміналу (за кожну операцію).

     Рахунок з реквізитами для оплати ви отримаєте після підтвердження і складання замовлення нашим менеджером. Він дійсний протягом 3-х робочих днів з моменту оформлення
     Якщо ви відмовляєтеся від замовлення або з якихось причин не можете його оплатити в зазначені терміни, прохання повідомити нам про це.